PALĪDZĒSIM glābt piecus gadus vecā Adriana māmiņas dzīvību

Portāls nra.lv 15.augusts 2017, 14:00
 
F64
Pirms 3 gadiem Solvitai tika uzstādīta diagnoze, kas pilnībā mainīja visu dzīvi, sapņus un mērķus. Sievietei atklāja ļaundabīgu vairogdziedzera audzēju 2. stadijā, kā arī metastāzes plaušās. Par spīti ārstēšanai, šobrīd sievietes stāvoklis ir smags un ļoti nepieciešama palīdzība, lai glābtu piecus gadus vecā Adriana māmiņas dzīvību.

Pirms vairākiem gadiem, kad atklāta smagā diagnoze audzējs tika veiksmīgi izoperēts, plaušām nozīmēja joda terapiju. Likās, ka viss būs kārtībā. Solvita visu kontrolēja, apmeklēja ārstus ik pēc 3 mēnešiem. Šķita, ka slimība bija uzveikta, diemžēl šī gada sākumā Solvitas veselība strauji pasliktinājās. Sākās krampji, vājums, reiboņi. Solvita to norakstīja uz pārslodzi darbā. Janvāra beigās viņa darbā noģība un nokļuva slimnīcā.

Slimība bija atgriezusies ar metastāzēm galvā, vēdera dobumā, kaulos. Pēc sūdzībām par redzes pasliktināšanos, tika atklāta metastāze labajā acī, kam sekoja redzes zudums. Mediķi norādījuši, ka šis esot ļoti rets un sarežģīts gadījums. “Cerību neesot, tā mēs sapratām, “ saka Solvita.

Solvitas ģimene izlēma meklēt palīdzību ārpus Latvijas un ir devusies uz Hadassah klīniku Izraēlā, kur viņai nepieciešami papildus izmeklējumi un ārstu konsultācijas, kas izmaksā 2600 eiro, uzturēšanās slimnīcā no 1270 -2560 eiro. Tuvākajās dienās Solvitai tiks precizēta ārstniecība un izmaksas. Ģimenei nav tādu līdzekļi, tāpēc ļoti lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai Solvitu glābtu.

Solvitai ir tikai 32 gadi, viņai ir 5 gadus vecs dēliņš Adrians. Viņa vairāk par visu pasaulē grib dzīvot un audzināt savu dēliņu, redzēt kā viņš izaug, sāk iet 1. klasītē. “Mēs nevaram noskatīties kā Adriana māmiņa mokās no arvien jaunām metastāzēm, kuras nevar izārstēt Latvijā. Slimība progresē ļoti strauji un agresīvi. Palīdzēsim un neļausim Adrianam palikt bez mammas,” lūdz Solvitas māsa.

Ikviens, kurš spēj palīdzēt, lūgts ziedot sievietes ārstēšanai šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas