Zināms, kā jūtas jaunā māmiņa, kurai tauta zibenīgi saziedoja 60 000 eiro

Portāls nra.lv 26.jūlijs 2017, 14:20
 
Facebook
Kā iepriekš ziņots, ar sabiedrības palīdzību divu meitiņu mamma Vija Amosova, kurai konstatēts audzējs, devās uz Izraēlu, lai atveseļotos no slimības. Vijas vīrs sociālajos tīklos dalījies ar jaunāko informāciju par atveseļošanās gaitu.

19.jūlijā Vijai Amosovai palika 30 gadu, taču jubileju viņa pavadīja slimnīcā, prom no savām meitiņām - vienu mēnesi un dažas dienas vecās Lotes un 1 gadu 8 mēnešus vecās Laumiņas.

Kopš Lotes gaidību septītā mēneša Vijai bija regulāra vemšana, ko mediķi norakstīja uz grūtniecības toksikozi. Vijas meitiņa pasaulē nāca ar ķeizargrieziena palīdzību, jo Vija bija novārgusi un pēc mazulītes piedzimšanas svēra vien 43 kilogramus. Mediķi mierināja, ka bērniņš vairs nespiež kuņģi, nemitīgā vemšana pāries un pašsajūta uzlabosies. Tomēr tā nenotika un Vija izlēma veikt kuņģa pārbaudi - endoskopiju, kas atklāja šokējošu diagnozi - ļaundabīgu kuņģa audzēju.

Tagad ziedot.lv portālā Vijai saziedoti vairāk nekā 93 000 eiro. Ziedot var šeit: http://www.ziedot.lv/palidziba-vijai-amosovai-2826

"Mīļie draugi, pateicoties jūsu atbalstam, esam uzsākuši otro ķīmijterapijas kursu. Īpašs paldies labdarības organizācijai Ziedot.lv - bija patīkami uzzināt, ka viss ir sakārtots jau pirms mūsu ierašanās slimnīcā! Pēc pirmā ķīmijterapijas kursa ārsti saka, ka Vijas organisms labi pieņem izvēlētās zāles un arī Vija jūtas labāk. Ceļš uz atlabšanu vēl ir garš, tāpēc jūsu sūtītās labās domas mums ļoti palīdz," vēsta sievietes vīra Artūra ieraksts facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas