"airBaltic" dēļ Latvijas Ratiņbasketbola izlase paliek bez spēlei nepieciešamajiem ratiem

tautaruna.lv, Ziņu aģentūra LETA 16.jūnijs 2018, 18:08
 
Nepatīkamu situāciju piedzīvojusi Latvijas Ratiņbasketbola vienība, kura ieradusies Beļģijā, lai piedalītos Eiropas čempionātā ratiņbasketbolā B divīzijā.
"Nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" nenogādāja uz Beļgiju sporta ratiņkrēslus ar aizbildinājumu, ka lidmašīnā bija jāievieto kāda svarīgāka krava."

Ratiņbasketbola vienība nepatīkamo situāciju aprakstījusi sociālajā tīklā facebook. "Esam ieradušies Beļģijā, taču mūs pievīla nacionālā aviosabiedrība "airBaltic", kas nenogādāja uz Beļgiju sporta ratiņkrēslus ar aizbildinājumu, ka lidmašīnā bija jāievieto kāda svarīgāka krava, kā rezultātā mūsu sporta rati tika izkrauti ārā. Savukārt mums tos sola piegādāt ne ātrāk kā 17.jūnija vakarā. Kā zināms, nevienā sporta veidā sportisti uz laukuma neiziet ielas apavos, tāpat arī ratiņbasketbolu spēlē speciālos sporta ratiņkrēslos. Un tas nozīmē, ka rīt ratiņbasketbolistiem izkrīt treniņi pirms ļoti svarīgām spēlēm. Diemžēl!"

Nacionālā lidsabiedrība "Air Baltic" atvainojas sportistiem par radušos situāciju, norādot, ka kopā ar kolēģiem šī situācija tikšot izmeklēta. "Šobrīd varam informēt, ka ratiņkrēsli ir jau pārlikti uz aviokompānijas Ukraine International Airlines reisiem un to piegāde plānota šovakar. Vēlreiz atvainojamies par šo gadījumu un vēlam veiksmi mūsu izlasei," informē kompānijas pārstāvji.

Lidsabiedrības pārstāve Alise Briede ar ziņu aģentūras LETA starpniecību atvainojās Latvijas ratiņbasketbola izlasei par sagādātajām neērtībām un uztraukumiem.

Jāpiebilst, ka līdzīga ķibele gadījusies arī Lietuvas ratiņbasketbola izlasei, kas uz Beļģiju devās ar to pašu reisu.

Eiropas čempionāts B divīzijā ratiņbasketbolā no 18. līdz 23.jūnijam notiks Šarleruā pilsētā. Latvijas basketbolisti apakšgrupu turnīrā tiksies ar Zviedriju, Krieviju, Austriju un Beļģiju.

Latvijas ratiņbasketbola izlase Eiropas čempionāta B divīzijā pērn palika piektajā vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas