''Vairāk Saules'' notikušo kratīšanu dēvē par neadekvātu šovu un atvainojas klientiem

tautaruna.lv 13.jūnijs 2018, 13:56
 
Facebook
Restorānu tīkls ''Vairāk Saules'' trešdien, 13.jūnijā, nācis klajā ar paziņojumu par vakardien notikušo policijas kratīšanu.
''Visos uzņēmuma restorānos un ražotnē iebruka kriminālpolicija, sarīkojot neadekvātu šovu...''

Savu paziņojumu viņi publicējuši ''Vairāk Saules'' sociālo tīklu lapās.

''Restorāni Vairāk Saules atvainojas visiem klientiem un darbiniekiem, kas cieta Kriminālpolicijas pazemojošās un aizkarošās rīcības dēļ. Vakar pēcpusdienā visos uzņēmuma restorānos un ražotnē iebruka kriminālpolicija, sarīkojot neadekvātu šovu,'' vēstī paziņojums.

''Vairāk Saules ir pārliecināti, ka visas apsūdzības izrādīsies nepamatotas, jo uzņēmums nekad nav grozījis kases aparātus un nekad to nedarīs,'' norāda restorāns. ''Mēs bijām viens no pirmajiem uzņēmumiem nozarē, kas ieviesa jaunos kases aprātus, un mēs aktīvi darbojāmies VID darba grupā, kas strādāja pie nozares sakārtošanas. Turklāt arī VID atzina, ka Vairāk Saules ir viens no retajiem uzņēmumiem, kas negroza kases aparātus.''

''Mēs esam pārliecināti par savu taisnību un esam droši, ka mūsu klienti un darbinieki paliks uzticīgi uzņēmumam,'' tā ''Vairāk Saules'', kuri paziņojumu noslēdz ar #EsAtbalstuSaules.

''Vairāk Saules'' pēc notikušā saņēmuši arī plašu atbalstu no sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, nozares kolēģiem un sociālo tīklu lietotājiem, kuri ne tikai izmanto augstāk minēto ''haštagu'', bet arī savās profila bildēs ievietojuši restorānu tīkla logo.

''Izkatijās ka tiek slēgta narkotiku ražotne - uzvedība brutāla, bez visādam pieklājibas normām, virtuves darbinieku izdzīšana zāle,'' redzēto raksturo aculiecinieks Rolands. ''Šķiet vispār instances nedaudz sākušas pārspīlēt, vakar dzirdēju cita restorāna darbiniekus runājot par terases inspekciju, kura arī pārspīlē gan ar saulessargu augstumiem, gan nabaga puķu podu,'' komentē cits Facebook lietotājs Nils.

''Kad atsāk strādāt? Ir zināms?,'' interesējas Žaneta. ''Valstij ir beidzot jāļauj uzņēmējiem strādāt un jānovērtē ka attīstība notiek,'' spriež Ilvija.

Kā jau ziņots, otrdien ''Vairāk Saules'' restorānos policija veica kratīšanu, kā rezultātā tie šodien ir slēgti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas