Liepājā iedzīvotāji karo ar dzīvokļos lienošajiem tārpiem; tie pat iekrīt ēdienā

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 11.maijs 2018, 10:00
 
Ekrānuzņēmums/Bez Tabu
Irina un viņas ģimene baidās atrasties savā dzīvoklī. No pašvaldībai piederošās mājas bēniņiem lien iekšā pretīgi kustoņi – tārpi, kāpuri un vaboles. Parasti kustoņi uzdarbojas, kad iestājas tumsa, grauž sienas un traucē naktsmieru, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Manā kāpņu telpā visur tārpiņi. Man jāņem rokās rati, jāskrien pāri. Mana meita liek kapuci, lai noietu lejā, lai, nedod Dievs, to visu neatnestu mājās"

Kā stāsta Irina, tārpi krīt gultās un pat ēdienā. Sagrauzuši sienās esošo putuplastu, kurā arī iemitinājušies. Nepatīkamie radījumi apsēduši vairākus Liepājas daudzdzīvokļu namus.

Savā sašutumā dalās arī liepājniece Jana: “Mums kaimiņiene sāka sūroties, ka viņai dzīvoklī birst ļoti daudz. Sākumā domāju, tas nevar būt, ka dzīvoklī birst. Nesapratu. Viņa saka, atnāciet paskatieties! Tiešām. Dzīvoklis viss bija sabiris. Viņa gāja uz Liepājas domi, karoja. Nekas nelīdzēja.”

“Manā kāpņu telpā visur tārpiņi. Man jāņem rokās rati, jāskrien pāri. Mana meita liek kapuci, lai noietu lejā, lai, nedod Dievs, to visu neatnestu mājās. Rezultātā arī mājās no griestiem krīt. Mana draudzene dzīvo blakus mājā. Viņai tas pats, tikai kāpņu telpā mazāk. Ziņojām pašvaldībai. Viņi dzenā viens pie otra. Namu apsaimniekotājs — domi, dome — pie namu apsaimniekotāja”, stāsta Jana.

“Liepājas namu apsaimniekotājs” norāda, ka vainīgi ir bēniņos dzīvojošie baloži, kuru izkārnījumos tārpi veidojas un pēc tam kļūst par vabolēm. Apsaimniekotājs sola situāciju novērtēt un veikt nepieciešamos darbus. Risinājums būšot bēniņus iztīrīt.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas