Šefpavārs Dreibants atklāj, kā dzīvnieku aizstāvji pret viņu izvērš ''reketu''

tautaruna.lv 3.maijs 2018, 16:44
 
F64
Pazīstamais pavārs un restorānu saimnieks Ēriks Dreibants neslēpis neapmierinātību ar, acīmredzot kārtējo, vēstuli no dzīvnieku aizstāvju organizācijas.

''Mūsdienu rekets,'' sociālajā tīklā Facebook raksta pavārs.

''Vairākas reizes "dzīvnieku aizstāvjiem" stāstijām realo situaciju kāda ir olu tirgū, ka ne vienmēr varam iegādaties labās olas... Ja mums ir savs viedoklis un uz šo problēmu skatamies daudz plašāk, tad tiec pasludinats par slikto,'' Dreibanta mērs pēc saņemtajiem draudiem ir pilns.

Dreibants arī publicējis vēstuli, kura viņu aizkaitinājusi.

''Neskatoties uz vairāku mēnešu ilgiem saziņas mēģinājumiem, restorāns Restorāns 3 nav izrādījis vēlmi deklarēt dējējvistu labturību savā piegādes ķēdē, līdz ar to kavējot dzīvnieku aizsardzības attīstību Latvijā un veicinot cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem,'' raksta biedrības "Dzīvnieku brīvība" pārstāve Līva Romele.

''Vēlamies Jūs informēt, ka drīzumā plānojam uzsākt publisku kampaņu ar mērķi informēt sabiedrību par restorāna Restorāns 3 nevēlēšanos ieviest sociāli atbildīgu dzīvnieku labturības politiku,'' tiek piedraudēts vēstulē.

Visbeidzot, Dreibanta vadītajam restorānam biedrība ''dod laiku'' līdz 7.maijam, lai tomēr izziņotu ''pilnīgu atteikšanos no sprostos dētām olām un olu produktiem''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas