Viltīgs puisēns nozog vecāku kredītkarti un vienatnē aizlido uz Bali

Portāls nra.lv 23.aprīlis 2018, 12:36
 
Reuters / Scanpix
The Guardian ziņo par kādu zēnu no Austrālijas galvaspilsētas Sidnejas, kurš ar viltu vienatnē ticis brīvdienās uz Bali.
12 gadus vecais Drū ļoti vēlējies atpūsties Bali, kam gan iebildusi viņa mamma un starp abiem izcēlies strīds. Kas parasti būtu arī visu diskusiju beigas, zēnam bija tikai stimuls rīkoties pašam.

Puika ar viltu no vecmammas ieguva savu pasi un piesevinājies vecāku kredītkarti, kā rezultātā rezervēja avioreisa biļeti un viesnīcas numuriņu.

Laikā, kad vecāki domāja, ka dēlēns ir ceļā uz skolu, viņš tā vietā devās uz dzelzceļa staciju, lai dotos uz lidostu. Lidostā arī bija vienīgā reize, kad visa incidenta ietvaros viņam palūdza uzrādīt dokumentus.

Atlidojis uz Bali, Drū ''iečekojās'' viesnīcā ''All Seasons'', kur personālam sastāstīja, ka nav viens un drīzumā ieradīsies viņa pieaugusī māsa.

Mazā puikas afēra atklājās, kad viņa skolotāja informēja vecākus, ka bērns nav ieradies skolā. Noskaidrojot, ka viltnieks ir Bali, viņa māte pati personiski devusies dēlam pakaļ un veda atpakaļ uz Sidneju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas