Māmiņa akvaparkā lauž abas potītes; trīs (!) stundas gaida ātros, līdz spiesta izsaukt taksi

Portāls nra.lv 7.februāris 2018, 13:31
 
MEN Media
Šokējošs incidents noticis Lielbritānijas pilsētā Mančesterā, kur kāda sieviete salauzusi abas potītes, ziņo Daily Mail.

Nikita Koula ar saviem bērniem devās uz vietējo akvaparku, lai jautri pavadītu dienu, tomēr viss beidzās skumji - slīdot pa slidkalniņu, viņa ar kajām kājām tā galā piezemējās uz barjeras, laužot abas potītes.

Tā kā viņa cieta neticamas sāpes, tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, tomēr trīs stundu (!) laikā viņa tā arī neieradās. Rezultātā uz slimnīcu nācies braukt ar taksometru...

''McDonald's'' darbiniece Nikita, kura ir māmiņa 11 gadus vecajam Deklana, deviņgadīgajai Meisijai un divgadīgajai Alijai, sākotnēji pat nav aptvērusi, cik nopietni ir notikušais - viņa no šoka kļuvusi nejūtīga.

Notikušā dēļ viņai veikta operācija un turpmāk potītēs vienmēr būs metāla plāksnes un skrūves.

Sieviete uzslavējusi akvaparku par to, ka palika ar viņu visu gaidīšanas laiku, pat divas stundas pēc parka slēgšanas, kā arī palīdzot iekāpt taksometrā.

Pašlaik nav zināms iemeslus, kura dēļ ātrā palīdzība nebūt ne nebija ''ātra'', bet zemāk vari noskatīties liktenīgo brīdi, kad sieviete salauza potītes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas