Vai tā var būt? Slimnīcā Rīgā nogādā vīrieti ar akūtām sāpēm; atsaka izmeklēt

Portāls nra.lv 6.februāris 2018, 6:45
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Sociālajā tīklā kāds neapmierināts Rīgas traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas apmeklētājs pauž sašutumu par kādas darbinieces rīcību, atsakot palīdzību cilvēkam, kuram ir akūtas sāpes.

"31. janvārī ap plkst. 20:00 Rīgas traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas uzņemšanā nogādājām personu virs 50 gadiem.

Personai akūtas sāpes labās kājas pēdā, potītē un kājas apakšējā daļā. Sasitumi nav bijuši, bet sāpes patiesi akūtas. Nonākot uzņemšanā, attēlā redzamā persona absolūti atteicās sniegt jebkāda rakstura medicīnisku palīdzību, vai pieņemt pacientu apskatei. Kundze pieņemšanā izsmejoši izturējās pret cietušo neiedziļinoties notikušajā. Kā arī neveica ne mazākās darbības, lai noskaidrotu vai patiesi personai nav nepieciešama ārkārtas palīdzība.

Viņa paziņoja, ka visi pakalpojumi būs maksas un ka mazākā cena ir 50 eiro.... bez apzināšanas vai kādām pārbaudēm. Līdz ar ko, publicējot šo ziņu, ceru uz rezonansi, lai šis jautājums kaut kādā mērā paceltos arī līdz Rīgas traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas personālam. Jo nākamreiz var atteikt palīdzību arī akūtākā gadījumā un kādam citam," raksta slimnīcas apmeklētājs.

Pie ieraksta citi cilvēki atpazinuši fotogrāfijā redzamo sievieti un norāda, ka arī viņiem bijusi nepatīkama saskarsme ar viņu.

Tāpat komentētāji aizstāv darbinieci, norādot, ka viņa rīkojusies saprātīgi un pareizi, kā arī norāda, ka šādas situācijas jārisina daudz citādāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas