Māte atklāj detaļas par bezatbildību Salaspilī: Viņš bija noraudājies un šoka stāvoklī

Portāls nra.lv 1.februāris 2018, 9:45
 
Ekrānšāviņš, raidījums "Degpunktā"
Jau irpeikš ziņots, ka 11 gadus vecs zēn pēc skolas dodoties mājup, iekāpa nepareiza maršruta autobusā. Vēlāk šoferis izsēdināja bērnu no transportlīdzekļa viņam nezināmā vietā. Raidījums "Bez tabu" noskaidrojis notikušā detaļas.

Bērna māte raidījumam atklāj, ka uzskata, ka šāda rīcība ir bezatbildīga. Viņasprāt, ja sabiedriskā transporta firmas bargi nesodīs, bezatbildība atkārtosies, kā rezultātā var notikt līdzīga traģēdija, ko Latvija pieredzēja pērnvasar, kad piecgadnieks no Liepājas izkāpa no autobusa nezināmā vietā, no kurienes aizklīda un vēlāk nomira.

Puika pēc skolas iekāpa autobusā Salaspilī un kļūdas dēļ aizbrauca uz Saulkalni, bet tas, ka iekāpis nepareizā autobusā. Māte lūgusi zēnu vērsties pie autovadītāja, kurš nereaģēja, bet zēn bija nobijies un raudāja. Māte sašutusi, ka arī autobusa pasažieri zēnu atgrūduši un nav palīdzējuši, pat nepajautāja, kas ir noticis.

Māte nepārtraukti uzturējusi ar dēlu sarunu pa telefonu. Zēns stāstīja, ka autobuss varētu doties atpakaļ uz Salaspili. Taču māti pārsteidza zēna teiktais, ka šoferis licis izkāpt un zēns vairs nezina, kur atrodas. Zēns izlaists Salaspilī, bet viņam pilnīgi svešā vietā, ceļa malā nevis pieturā.

Zēns sācis histērijā raudāt, nezinot, kur atrodas. Pēc zēna maldīšanās, mamma viņu atrada. Puika bija slapjš, nosalis un noraudājies. Varējis redzēts, ka bērns ir šoka stāvoklī.

Autobusa parka vadība pārrunājusi situāciju ar autobusa šoferi, kurš stāsta pavisam kaut ko citu - zēns neesot nācis viņam klāt jautāt vai lūdzis palīdzību, bet gan šoferis Saulkalnes galapunktā noskaidrojis, ka puika saputrojis autobusus. Zēns esot apgalvojis, ka pazīst vietu, kur atrodas un šoferis norādījis, kur atrodas pilsētas centrs. Izrādās bērnu līdz 15 gadu vecumam nedrīkst izsēdināt no autobusa.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:18

Jaunākās diskusijas