Kasiere Rīgā pazemo pircēju, kura varēja maksāt tikai monētās

Portāls nra.lv 26.janvāris 2018, 9:23
 
REUTERS/ SCANPIX
Monta portālā "sudzibas.lv" pastāstījusi par savu pieredzi pārtikas lielveikalā Rīgā, kurā kasiere bija rupja, jo pircējai nauda bija tikai monētās.

"Šodien no veikala iznācu ar sabojātu garastāvokli un negatīvām emocijām, - vai tā ir jābūt pēc veikala, kurā es iepērkos regulāri un visa mūsu ģimene tur atstāj savu naudu?

Problēma bija tāda, ka līdz algai mums ar meitu nebija palikusi nauda, tāpēc izkratījām krājkasīti, tur bija 10, 20 un 50 centu monētās 18 eiro, ar kuriem kasē norēķinājos par pārtiku. Kasiere bija ļoti neapmierināta, nelaipna, lika, man justies pazemotai un mazvērtīgai.

Bet vai nauda monētās nav nauda? Jūs teiksiet, vajadzēja iet uz banku mainīt, - arī tā mēs mēģinājām darīt, tur par 21 eiro vērtas monētu kaudzītes samainīšanu atvilka 7,13 euro par komisiju! Diemžēl šādas izpriecas es atļauties nevaru kā barot banku viņas komisijas naudām! Tad kur es drīkstu norēķināties monētās? Ja pārtiku pērkot pret mani izturas kā pret mēslu? ! Pie šīs kasieres vairs neiepirkšos," sola Monta

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas