Policistiem Rīgā nākas iesaistīties jauniešu mīlas ķildās

Portāls nra.lv 19.janvāris 2018, 19:21
 
Facebook/@RigasPP
18. janvārī neilgi pirms pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Mežciemā, kur starp diviem jauniešiem bija izcēlies konflikts.

Policisti, ierodoties notikuma vietā, sastapta raudošu meiteni. Izsaucēja skaidroja, ka pirms pāris nedēļām izšķīrusies no puiša. Ar meitenes lēmumu viņš nav samierinājies un turpinājis viņai zvanīt, gaidīt pie mājām un dažādos veidos mēģinājis satikties. Notikuma dienā meitene bijusi ar citu draugu, kas puisi sadusmojis un viņš sācis bijušajai draudēt ar meitenes privāto bilžu izlikšanu sociālajos tīklos.

Pēc draudu saņemšanas jauniete nolēmusi bijušo satikt, lai vienotos par bilžu izdzēšanu. Tomēr puisis ar draudiem turpinājis pieprasīt meitenes labvēlību. Jauniete situācijas atrisināšanai izsaukusi policiju.

Ar abām iesaistītajām pusēm veiktas pārrunas. Jaunietis atklāja, ka vēlējies meiteni tikai pabaidīt, ka privātās bildes nepublicētu.

Cietušajai izskaidrots, ka viņa var vērsties Valsts policijā ar iesniegumu par draudu saņemšanu. Savukārt puisim izskaidrotas iespējamās sekas un ieteikts samierināties ar meitenes lēmumu, jo no šā gada 1.janvāra stājusies spēkā jauna krimināllikuma norma, kas paredz atbildību tieši par šādām darbībām - vajāšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas