Vai latviešu hokeja faniem čempionātā Dānijā būs jādzīvo teltīs?

Portāls nra.lv 13.janvāris 2018, 16:42
 
pixabay.com
Tuvojas pasaules hokeja čempionāts, kurš šogad notiks Dānijā. Taču čempionāta organizētājiem jāsaskaras ar dažādām problēmām un viena no tām ir fanu un spēlētāju izmitināšana, ziņo portāls "Baltic-Ireland.ie".

Pasaules mēroga notikums notiks salīdzinoši nelielā mazpilsētā Herningā un šis būs lielākais pasākums pilsētas vēsturē. Paši dāņi gan Herningu uzskata par hokeja galvaspilsētu, jo tieši tur savas gaitas uzsākuši septiņi Nacionālajā hokeja līgā spēlējoši dāņi.

Portāls ziņo, ka mazpilsētas problēma ir viena - viesnīcu trūkums. To ir tik maz, ka pat valstsvienības mitināsies nevis pašā Herningā, bet gan citās pilsētās. Čempionāta organizētāji ir parūpējušies, lai faniem būtu iespēja dzīvot tiešā arēnas tuvumā, veidojot īpašu hokeja nometni - ciematu, kurās līdz pat 8000 līdzjutēju varēs dzīvot teltīs un kabīnēs, kas izvietotas izstāžu hallēs. Taču pagaidām liela interese par telšu pilsētiņu nav, it īpaši jau tādēļ, ka cenas tajā īpaši neatšķiras no trīszvaigžņu viesnīcas komforta un ir stundas brauciena attālumā, vēsta portāls.

Latvijas fani gan izlēmuši ieņemt pilsētu Vejli, kura atrodas stundas braucienā no arēnas. Tieši tur būs arī “Balto Kreklu” filiāle, kurā muzicēs Normunds Jakušonoks un Valdis Blaubuks, gan arī turpat līdzās tiek plānoti īpaši Latvijas simtgadei veltīti pasākumi, kuri gan pagaidām vēl ir saskaņošanas stadijā.

Avots: Baltic-Ireland.ie

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas