Neapmierinātie ar LGBT praidu Rīgā saņēmuši ''banu'' no Facebook

Portāls nra.lv 4.janvāris 2018, 22:19
 
f64
Pēc tam, kad pilsoniskās iniciatīvas portāls Manabalss.lv atteica iespēju vākt parakstus pret Baltijas praida rīkošanu Rīgā, sociālajos tīklos sākts izteikt neizpratni par to.
Kā zināms, vietne šo lēmumu pamatoja ar to, ka '' šī iniciatīva vēršas pret demokrātijas pamatvērtībām - pulcēšanās brīvību, kā arī ir pretrunā manabalss.lv noteikumiem''.

Tagad sašutums vēl vairāk vērsies plašumā, jo neapmierināto publikācijas par šo tēmu sociālajā tīklā Facebook tikušas dzēstas, bet to autori - uz diennakti ''nobanoti''.

''Šis merginālais pederastijas un lesbisma aktīvistu gājiens apkauno Latvijas valsti un slavē apziņas deģenerāciju,'' uzskata Līga Muzikante, kura domā, ka 9.jūnijā iecerētais praids ir ne tikai Dieva zaimošana, bet arī ''rupjš cilvēktiesību pārkāpums''.

Muzikante uzskata, ka notikušais ir pretrunā ar LR satversmi un dēvē to par ''homoseksuālisma propagandas antisociālā huligānisma piesātinātu teroraktu''.

Šīs prātulas negatīvi novērtējusi vietne, kur tas publicēts - Facebook - kuri sievieti bloķējuši uz 24 stundām, bet pašu publikāciju izdzēsuši.

''Lūk, kā kultūrmarksisti apkaro veselo saprātu un apklusina cilvēkus, kas pret to iebilst,'' nu jau Twitter raksta Muzikante.

F64

Facebook rīcība saniknojusi arī sabiedrībā atpazīstamo islāma aktīvistu Robertu Klimoviču, kurš turpat minētajā sociālajā tīklā to nav slēpis.

''Homoseksuāļu propaganda nav tikai pretīga, bet arī destruktīva tāpat kā sistēmiskie vārda, brīvības ierobežojumi. Facebook demonstrē dubultstandartus, apliecinot piederību sistēmas noteicējiem,'' spriež Klimovičs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas