Cilvēki neizpratnē - ģimenes ārste par mājas vizīti paprasa 50 eiro

Portāls nra.lv 2.novembris 2017, 14:30
 
Aigars Eglīte, F64 Photo Agency
Portālā sūdzības.lv publicēts ieraksta par kādu ģimenes ārsti, kura par pacienta apskati un zāļu recepšu izrakstīšanu paprasījusi milzīgu naudas summu.

"Esam uzskaitē pie šīs dakteres. Izsaucām uz mājām pie veca cilvēka, kurš ir jau tik slims, ka pats nespēj atnākt, taču, lai izrakstītu receptes zālēm un nosūtījumiem, kā izrādās, dakterei jānāk uz mājām un radinieki vienkārši aiziet pakaļ uz poliklīniku nevar.

Nu lūk. Jau tas vien, ka viņa brauks uz mājām (SAVU APBRAUKĀŠANAS VIZĪŠU LAIKĀ, nevis kaut kad tur ārpus darbalaika - naktī vai agri agri, bet plkst 11...!), viņa pateica, ka būs jāmaksā 30 EUR! Vāks, bet nu labi. Slimnieks ļoti slims un šobrīd tiek darīts viss iespējamais un kasīties negribējās. Atbrauca. Izrakstīja receptes. Tas arī viss, jo viņa nav spečuks tomēr. Tātad - receptes un paprasīja 50 EUR!

Tā ir augstākajā mērā bezkaunība, zinot, ka brauc pie tik slima cilvēka, kurš pats nevar aiziet (viņu pat aiztransportēt nevar šobrīd). Es brīnos, ka daktere naktīs spēj iemigt un sirdsapziņa ir mierīga. ārsta zvēresta stiprums atkarīgs vienīgi no iedotās naudas summas. Lasīju citos forumos par līdzīgiem gadījumiem, kad sauca šo dakteri pie zīdaiņiem ar ļoti augstu temperatūru un vemšanu. Vārdsakot, es tiešām aicinu neatbalstīt tik ļoti negodprātīgus dakterus un nemaz nereģistrēties pie viņas kā pie ģim.ārstes. Mēs noteikti atteiksimies. Noteikti. Principa un nekaunības pēc!" raksta ieraksta autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas