FOTO un VIDEO: Helikoptera avārija un citas nedienas rallijā "Liepāja"

Portāls nra.lv 8.oktobris 2017, 17:06
 
Ekrānšāviņš no twitter.com/ Jānis Klāks
Šajā nedēļas nogalē aizvadīts rallijs "Liepāja", kur šogad noticis ne mazums likstu. Ja vakar tika ziņots, ka smagas avārijas dēļ atcelti abi pilsētas ātrumposmi, tad šodien rallija laikā nogāzies civilais helikopters.

Ziņu aģentūra LETA sestdien jau vēstīja, ka pirmo dienu bija plānots noslēgt ar diviem simboliskiem vien 1,69 kilometrus gariem ātrumposmiem, tomēr tajā bija lielas peļķes, kas izraisīja avārijas. Vispirms sāniski kokā ietriecās krievu sportists Aleksejs Lukjaņuks, bet pavisam nedaudz vēlāk tajā pat vietā avarēja kopvērtējuma vicelīderis portugālis Brunu Magelāns, kurš kokā ietriecās ar priekšu, organizatoriem lemjot, ka ātrumposmi netiks turpināti.

No mājiniekiem labākie bija Jānis Vorobjovs un Ivo Pūķis, kuri ieņēma septīto vietu, taču astotajā dopā latvieši avarēja un sacīksti neturpināja, vēsta LETA.

Savukārt svētdienas pēcpusdienā saņemta vēl kāda ļoti traģiska ziņa. Rallija "Liepāja" laikā Gramzdas pagastā, aizķerot elektropārvades līniju, avarējis civilais helikopters. Zināms, ka viens cilvēks gājis bojā, bet vēl trīs ievainoti. Divi no cietušajiem ir smagā stāvoklī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas