Ārprāts! Nama iedzīvotājiem Liepājā jābaidās no peļu uzbrukumiem

Portāls nra.lv 4.oktobris 2017, 6:50
 
Atis Ieviņš/ F64 Photo Agency
Kādu daudzdzīvokļu namu Liepājā apsēdušas peles, kuras pat bez problēmām tiek līdz ēkas piektajam stāvam. Tas sagādājis ļoti nepatīkamus brīžus kādai no namā mītošajām ģimenēm.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka liepājniece Santa uz darbu spiesta doties neizgulējusies. Viņas ģimenei naktsmieru pamatīgi traucē peles. Naktīs ģimene guļ ar ieslēgtu gaismu, jo nevar zināt, no kurienes grauzēji uzglūnēs.

"Ļoti baidāmies. Arī bērni baidās. Tās vai nu indēja, vai kā, bet viņas izskrien no pagraba un peļu līķi mētājas pa visu dzīvokli. Ļoti daudz," norāda sašutusī mājas iemītniece. Viņa pati ar grauzējiem cīnās kā vien var. Esot aiztaisītas visas grīdas spraugas, liktas lamatas, peļu inde.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka Liepājas namu apsaimniekotājs gan norāda, ka neesot zinājis par grauzēju uzbrukumiem. Tikmēr Santa apgalvo, ka vairākas reizes lūgusi namu apsaimniekotāju apturēt grauzēju invāziju namā.

Nama apsaimniekotājs mierina, ka neļausot pelēm dancot iedzīvotājiem uz galvas un jau esot nolīdzis uzņēmumu, kas šonedēļ pat uzsāks pastiprinātu cīņu ar grauzējiem un cīnīšoties tik ilgi, kamēr peles būs uzveiktas.

AVOTS: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas