Sēņotāji mežā uzduras bezvēsts pazuduša vīrieša mirstīgajām atliekām

Portāls nra.lv 21.septembris 2017, 7:33
 
bezvests.lv
55 gadus veco Romanu Morozovu, kurš pazuda Sēmes pagastā 2017. gada 27. aprīlī, pirms četrām dienām ir atraduši sēņotāji. Par to Bezvests.lv paziņoja Romana radi.

"16. septembrī ap plkst. 14.00 cilvēki, kas ieradās mežā sēņot, nejauši uzdūrās cilvēka ķermenim, par ko nekavējoties ziņoja policijai," - stāsta pazudušā meita. - "Brālis uzreiz aizbrauca un atpazina tēvu pēc drēbēm. Šodien mēs viņu apglabājām... Ļoti skumja ziņa, bet labi ir tas, ka tēvs beidzot ir atrasts un mēs varējām viņu apglabāt."

Pēc pazudušā Romana Morozova meitas sniegtās informācijas, viņu atrada aptuveni 4 km attālumā no savām mājām un 2-3 km attālumā no tām vietām Sēmē, kur viņu divas reizes ar nedēļu intervālu meklēja brīvprātīgie kopā ar radiniekiem un pazudušā kaimiņiem. Meklēja mežā un purvos, iesaistot meklēšanas suņus, paraplānu un meklēšanas tehniku, bet ne 21. aprīlī, ne arī pēc nedēļas, meklētājiem atrast vīrieti neizdevās.

Romans nomira mežā Lāčupītes krastā, vietā Meņģeļos. Vardarbīgas nāves pazīmes pirmreizējā apskatē netika konstatētas, bet nozīmēta ekspertīze un ierosināta krimināllieta.

bezvests.lv

Atgādinām, ka 55 gadus vecais Romans Morozovs 2017. gada 27. aprīlī izgāja no savām mājām Sēmes pagastā un neatgriezās. Nekādu ziņu par sevi nedeva. Vienīgā saikne bija vēstule, kuru Romans atstāja saviem tuviniekiem, kuru viņa dēls ir atrada Romana dzīvoklī. Vēstulē bija teikts, ka Romans dodas uz „citiem medību laukiem". Zinot, ka Morozovs ļoti aizraujas ar makšķerēšanu, ģimene cerēja, ka viņš ir devies meklēt jaunas makšķerēšanas vietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas