Pensionāre izmisumā: Kaimiņi viņas dzīvi pārvērtuši par īstu elli

Portāls nra.lv 20.septembris 2017, 10:16
 
F64 Photo Agency
Kāda kundze vērsusies pēc palīdzības pie portāla "liepājniekiem.lv". Jau šī gada jūlijā viņa informēja, ka nonākusi neapskaužamā situācijā- kaimiņi, kuri virs viņa īrē dzīvokli, trokšnojot dienu un nakti. Kundzes dzīve esot pārvērsta par elli.

Stefānija Misiņa jau ilgus gadus dzīvo daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Atmodas bulvārī 12a ceturtajā korpusā: “Dzīvoju otrajā stāvā. 48.dzīvoklis virs manis atbrīvojās, to iegādājās baltkrievi un nu dzīvoklis jau ilgāku laiku ar starpnieku palīdzību tiek izīrēts. Patlaban tur mīt jauns vīrietis, kurš ievācās 2016.gada rudenī - oktobrī vai novembrī.”

Kundze gan norāda, ka kaimiņš ne dzer, ne rīko grautiņus, bet mūzika augu dienu esot tik skaļa, ka viņa un viņas suņuks ir stresā. Viņai, cienījamos gados esot, pastāvīgā stresa dēļ radušās nopietnas veselības problēmas, kā dēļ nācies doties pie ārsta.

Stefānija vairākkārt vērsās pēc palīdzības Pašvaldības policijā. Pēc publikācijas portālā šā gada 22.jūlijā 48.dzīvoklī, kas atrodas virs pensionāres mājokļa, uz laiku iestājies pieklusums, norāda "liepājniekiem.lv".

Taču septembrī viss sācies no gala, un kundze, kura nesen pārcietusi acu operāciju vairs nezina, ko lai dara. "Policiju saukt jau bail, jo izsmej mani gan kaimiņi, gan policisti: viss esot kārtībā. Jo, kad atbrauc policija, augšā iestājas klusums"

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš sarunā ar "liepājniekiem.lv" norādījis, ka lai sieviete raksta iesniegumu par minēto faktu. Tad tiks veikta trokšņa mērīšana.

Avots: portāls liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas