VIDEO: Šādi pēc lietus izskatās ceļš Ziemeļlatgalē

Portāls nra.lv 14.septembris 2017, 10:11
 
Ekrānšāviņš no video
Pēdējo nedēļu stipro lietavu dēļ Latgalē daudzviet pamatīgi cietuši arī vietējās nozīmes ceļi. Lai gan daudzi no tiem šobrīd jau ir salaboti un atkal pieejami braucējiem, sociālo tīklo lietotāji turpina ziņot par arvien jauniem lietus postījumiem.
Piemēram, Zintis Krakops sociālajā tīklā facebook trešdien publicējis video, kurā redzams, kā pēc lietus izskalots ceļš Ziemeļlatgalē. "Jaunais" Numernes ceļš...vēl vakar šeit brauca sēņotāji," norāda video autors.

Jāatgādina, ka arī trešdien "Latvijas Valsts ceļi" informēja, ka lietavu dēļ Kārsavas novadā slēgta satiksme uz valsts vietējās nozīmes autoceļa Livzinīki - Krīvu Stiglova (V530). Applūdis un satiksmei slēgts ir posms ceļa 2,6 kilometrā.

Šis otrs valsts vietējās nozīmes autoceļš Latgalē, kastrešdien tika slēgts satiksmei. Pa dienu applūda un tika slēgts arī valsts vietējais autoceļš Žīguri-Silaciems-Katleši (V473) tā 11,8. km Viļakas novada Žīguru pagastā pie Katlešiem. Abu slēgto posmu apbraukšana iespējama pa pašvaldības un meža ceļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas