Sapīpējušies jaunieši policijai stāsta, kā vēro miglu

Portāls nra.lv 15.augusts 2017, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
13.augustā neilgi pirms pulksten 1.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, apsekojot Bolderājas karjera apkārtni, ievēroja piecu jauniešu kompāniju sēžam neapgaismotajā pludmalē uz soliņa. Policisti nolēma pārliecināties par personu rīcības motīviem.

Likumsargi, tuvojoties ar gaismas lukturīšiem, pamanīja, ka jaunieši steidzīgi sāk kārtot savas mantas. Viens no viņiem uz zemes nometa neliela izmēra priekšmetu. Jautājot, ko vēlajā nakts stundā dara neapgaismotajā atpūtas zonā, viņi skaidroja, ka nolēmuši vērot miglu virs ūdens. Paceļot nomesto priekšmetu, konstatēts, ka tā ir zāļu pudelīte. Tajā atrasta paslēpta zaļganbrūna augu izcelsmes viela.

Rīgas Pašvaldības policija

Divi jaunieši, redzot aizliegtās vielas atrašanu, sāka bēgt meža virzienā. Viens no policistiem palika notikuma vietā, savukārt otrs devās bēgļiem pakaļ. Pārbaudot notikuma vietā palikušo jauniešu datus, noskaidrots, ka viņi ir 18, 20 un 21 gadu veci. Visi bija manāmi iereibuši par ko liecināja sašaurinātās acu zīlītes, nekoordinētās kustības un palēninātā runa. Tāpat noskaidrots, ka viens no viņiem aptuveni pirms mēneša jau sodīts saistībā ar narkotisko vielu lietošanu.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmākās lietvedības nodrošināšanai, kā arī abu aizbēgušo jauniešu identitātes noskaidrošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas