Negodprātīgi cilvēki no izstādes nozog ziedojuma kasti; meklē vaininiekus

Portāls nra.lv 15.augusts 2017, 9:39
 
Cat Care Community
Sestdien, 12.augustā, tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" atklāta izstāde "Gribu mājas." Izstāde veidota, lai pievērstu sabiedrības uzmanību pamestajiem bezsaimnieku kaķiem. Diemžēl, negodprātīgu cilvēku dēļ izstādes veidotājiem sociālajā tīklā facebook nācies pastāstīt par kādu ļoti nepatīkamu atgadījumu.

Izstādes veidotāji norāda, ka statistika un pieredze rāda, ka pasaulē arvien vairāk un vairāk cilvēku sāk apdomāt iespēju adoptēt mājdzīvnieku. Sestdien atklātās izstādes mērķis ir palielināt adoptēto dzīvnieku skaitu Latvijā un palīdzēt atrast biedrības kaķiem jaunas mājas.

Izstādes bildēs ir redzami kaķi, kuri dzīvo biedrības “Cat Care Community” pagaidu mājās. Apmeklētājiem ir iespēja iegūt pamatinformāciju par katru no kaķiem. Pie katras bildes ir īss kaķa apraksts un kontaktinformācija.

Vien dienu pēc izstādes atklāšanas, tās veidotāji sociālajā tīklā facebook dalījušies ar kādu pagalam nepatīkamu vēsti- no izstādes nozagta ziedojumu kastīte. "Mēs meklējam aculieciniekus! Liels lūgums mums palīdzēt un atsaukties visiem tiem, kas ir redzējuši personu, kas nozaga kastīti."

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcatcarecommunity%2Fposts%2F1451686908243517&width=500" width="500" height="554" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Ikviens, kuram ir informācija par to, kurš ir "aizņēmies" šo ziedojuma kastīti, lūgums sazināties ar izstādes veidotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas