Novērotais veikalā sievieti skumdina; īpašs aicinājums jaunākajai paaudzei

Portāls nra.lv 27.jūnijs 2017, 12:55
 
Katrīna Vinčele/ F64 Photo Agency
Pircēja lielveikalā novēroja situāciju, kura likusi padomāt mūsdienu cilvēku savstarpējam attiecībām ģimenē.

"Šodien [22. jūnijā - red.] kā visi, skrēju pirkt sīpolus, jo jāmarinē gaļa rītdienas cepienam...

Veikalā pirms manis salīkusi tantiņa...Uz letes viņai stāv maizīte, krējums, čipsu paka un desas gabals. Skatos uz tantiņu un domāju - kaut es nebūtu viņas gados tik salīkusi... Pēkšņi dzirdu, ka viņa lūdz pārdevējai neskaitīt desu, jo viņa nezin vai pietiks naudiņa...Salīkušās omītes trakoti trīcošajās rokās līdzi trīc salāpīts sarkans maciņš...Skaita naudiņu...Prasu pārdevējai, cik maksā desas gabals?Atbilde - 1.39 eiro. Saku,lai pieskaita tantiņas pirkumu maniem sīpoliem...Samaksāju.

Bet ne jau par manu rīcību gribu pastāstīt.... Mazā salīkušā tantiņa pērk čipsus, kas maksā dārgāk nekā desa, jo ciemos mazmazdēliņu gaida! Ak,kungs!!! Sasāpēja sirds...gatava ēst pliku maizīti tikai, lai iepriecinātu mazmazbērniņu... Viņa man saka - meitiņ kā es varu Tevi satikt,lai atdotu naudiņu? Vienīgais, ko varēju viņai pateikt - tas jums svētkos! Omīte pateicās un sūtīja dieva svētību, bet es krāmējot pirkumus viņas somā, spēju domāt tikai par čipsiem...

Mīļie bērni! Ja mamma, tētis, brālis, māsa, ome, opis, vecvecmamma, vecvectētis, krustmāte, krusttēvs utt. jums nopircis ir vislētāko šokolādi,cepumu vai konfekti, tad, lūdzu, samīļojiet un pasakiet vislielāko paldies!!! Padomājiet, vai viņi nav atteikušies paši no kaut kā tāpat, kā manis redzētā salīkusī tantiņa ar trīcošajām rokām, lai tikai iepriecinātu jūsu sirsniņu," raksta Rita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas