Skaudri: Suns tika nolemts mokošai bada nāvei

Portāls nra.lv 9.marts 2018, 18:34
 
Dzīvnieku patversme "Labās mājas"
Dzīvnieku patversme "Labās mājas" savā facebook kontā ziņo par kādu suņu puiku, kuru "saimnieki" pameta likteņa varā - paši devās peļņā uz ārvalstīm, bet suns tika nolemts mokošai bada nāvei.

"Šis vilkveidīgais suņu puika, kas šobrīd sver vien 16 kilogramus, nav ēdis vismaz nedēļu. Nemaz. Neko. Ap suņa būdu, kur suns bija piesiets, nav pat vairs kaku pazīmju.

Kad mājas samnieki no Siguldas novada kādām mājām rudenī devās uz Angliju labākas dzīves meklējumos, laikam aizmirsa, ka piesietam sunim arī kādreiz gribēsies ēst. Gribēsies arī dzert. Vienkārši aizmirsa.

Cilvēkam, kas pieskatīja atstāto māju, arī bija piemirsies, ka jebkurai dzīvai būtnei, lai uzturētu sevī dzīvību, ir jāsaņem barība. Bet - aizmirsās.

Un tā šis likteņa pamestais nabadziņš vienkārši piesiets pie būdas tika atstāts pārbaudījumam - izdzīvos vai neizdzīvos. Kaut kā izdzīvoja. Varbūt kāds kādreiz bija ko pametis barības veidā.

Lūdzu, ieskatieties šī suņa acīs!

Un lūdzu ziņojiet par šādiem redzētiem, dzirdētiem gadījumiem, kā tas tika izdarīts šoreiz. Nepalieciet vienaldzīgi! Vienkārši paturiet atmiņā šī sunīša acis!

Šobrīd suņuks atrodas dzīvnieku patversmē "Labās mājas", līdz atkopsies un varēs lūkoties pēc jaunām mājām, kur neviens viņu neaizmirsīs," raksta patversme.

Suni patversmē nogādāja Siguldas pašvaldības policija, kuras kompetencē šobrīd ir noskaidrot visus apstākļus un pieņemt lēmumu par turpmākajām darbībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas