Drausmas! Šādi izskatās suns, kuru pie ķēdes pameta kāda ģimene Siguldā

Portāls nra.lv 8.marts 2018, 18:32
 
facebook.com
Dzīvnieku patversme "Labās mājas" ziņo par kādfu drausmīgu gadījumu - Siguldā atrasts vilkveidīgs suņu puika, kas šobrīd sver vien 16 kilogramus un nav ēdis vismaz nedēļu.
"Šis vilkveidīgais suņu puika, kas šobrīd sver vien 16 kilogramus, nav ēdis vismaz nedēļu. Nemaz. Neko. Ap suņa būdu, kur suns bija piesiets, nav pat vairs kaku pazīmju.

Kad mājas samnieki no Siguldas novada kādām mājām rudenī devās uz Angliju labākas dzīves meklējumos, laikam aizmirsa, ka piesietam sunim arī kādreiz gribēsies ēst. Gribēsies arī dzert. Vienkārši aizmirsa.

Cilvēkam, kas tika nometināts atstātajā mājā, arī bija piemirsies, ka jebkurai dzīvai būtnei, lai uzturētu sevī dzīvību, ir jāsaņem barība. Bet - aizmirsās.

Un tā šis likteņa pamestais nabadziņš vienkārši piesiets pie būdas tika atstāts pārbaudījumam - izdzīvos vai neizdzīvos. Kaut kā izdzīvoja. Varbūt kāds kādreiz bija ko pametis barības veidā," teikts ierakstā Facebook.

Suni patversmē nogādāja Siguldas pašvaldības policija, kuras kompetencē šobrīd ir noskaidrot visus apstākļus un pieņemt lēmumu par turpmākajām darbībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas