FOTO: Šiem kaķēniem draud pēdējā pote; palīdzi!

Portāls nra.lv 8.decembris 2017, 16:35
 
Ekrānšāviņš
"Lai cik tas skarbi izklausās, bet šiem trim kaķa bērniem tiešām draud pēdējā pote!" raksta dzīvnieku draugi.

"Kaķenītei nomira saimniece, bet viņa turpināja dzīvot mājā, kuru tomēr laikam uzskata par savējo, jo ir kas viņu pabaro un ir arī kur patverties sliktā laikā, tā viņa tur pieradusi vadīt savu dzīvīti... Tik diemžēl kaķenīte nesterilizēta un savus trīs mazuļus, slēpdama no "jūrasskolas", atvedusi uz kaimiņu mājām pie kādas tantes, kur šobrīd mazie arī dzīvo.

Viss jau būtu labi, ja vien tante negrasītos doties pie meitas uz pilsētu, jo ziemas apstākļos vecajā mājā dzīvošana ir neiespējama. Tā jau krietnus gadus tiek izmantota tikai vairs kā vasaras māja, tik šoruden dzīvošana mājā ir ievilkusies tieši kaķīšu dēļ. Bet laiks iet nepielūdzami un ceļa somas jau sakravātas, bet ko darīt ar kaķiem? Atstāt likteņa varā? Lapsām par barību? Nosalšanai vai nomiršanai bada nāvē, jo kaķenītes-mammītes mājā neviens viņus negaida?! Tur drīzāk ir gatavi mazos iebāzt maisā un aizstiept uz "jūrasskolu"... Tante sēž un raud par kaķēnu dzīvībām, jo šobrīd viņa redz tikai vienu iespēju, iemidzināt, kas ir daudz humānāk, nekā ļaut aizstiept uz tuvējo upi. Skarbi? Bet vai ir varianti?

Bet varbūt tomēr kāds variants atrodas?! Varbūt kāds var apžēloties par šīm mazajām dvēselītēm, kuras šo sauli skatījušas tikai piecus mēnešus? Vai tiešām dzīve būs tik netaisnīga un ļaus mazos pāragri pārlaist pār varavīksnes tiltu? Diemžēl mazie nav tādi, kas leks klēpī un mīļosies uz nebēdu, viņi ir nedaudz bailīgi, bet bailes ir pārvaramas,ir vajadzīga tikai pacietība, lai mazie iepazītu jauno cilvēku, lai mazie saprastu, ka cilvēks ir labs," vēsta ierkasts facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas