Stāsts ar laimīgām beigām: Patversmē nonācis suņuks kļūst par draugu uz mūžu

Portāls nra.lv 29.jūlijs 2017, 21:29
 
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta"
Teju katru dienu varam lasīt, ka dzīvnieku patversmē nonācis kārtējais pamestais suņuks. Šoreiz dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" dalījusies ar stāstu, kā mainījusies kāda suņuka dzīve pēc nokļūšanas jaunajās mājās.
"Ir pagājis jau vairāk kā gads, kopš 2016.gada aprīlī pie mums nonāca Greisiņa - nobijies un mīlestības izslāpis kucēns. Greisa tika piedzīvojusi pašu ļaunāko - cilvēka nodevību un nežēlību, jo savā īsajā mūžā bija pārcietusi visu - badu, slāpes un neskaitāmus sitienus. Kādā aukstā pavasara naktī mazā suņu dāma, kurai iepriekšējā saimniece bija salauzusi kāju, tika piesieta pie pārtikas veikala riteņu novietnes un atstāta likteņa varā. Pateicoties nevienaldzīgiem cilvēkiem, šis brīnišķīgais suns nonāca pagaidu mājās mūsu ģimenē, bet, laikam ritot, sapratām, ka Greisu nevienam atdot nespēsim."

"Sākumā gan mums gāja grūti, tā kā Greisai bija dots ierobežots ūdens daudzums, viņa izdzēra vairākus litrus ūdens dienā, kas vēlāk, tīri dabiskā veidā, nonāca uz grīdas.. Atzīšos, ka bija brīži, kad mūs pārņēma panika. Taču skatoties atpakaļ tagad - tas viss ir bijis tā vērts, jo mēs esam ieguvuši beznosacījuma mīlestību un draugu uz mūžu. "

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta"

"Varam droši teikt, ka Greisa mūsu ģimenē ir iejutusies pilnībā - laimīga, dzīvespriecīga, gatava doties visur un jebkur. Ļoti uzticīga, vienmēr patur saimnieku savā redzeslokā un klausa uz vārda. No iepriekšējās dzīves Greisa gan ir saglabājusi bailes no kakla siksnas un neuzticību svešiniekiem, kas visticamāk tā arī paliks."

Dzīvnieku aizsardzības biedrības pārstāvji arī norāda, ka cer, ka šis stāsts kādu iedrošinās uzņemties rūpes par nelaimē nonākušiem mīluļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas