VIDEO: Rīgā motociklists palīdz policijai notvert zagli

tautaruna.lv 7.jūnijs 2018, 13:22
 
F64
5.jūnija naktī ap pulksten 2.00 Nometņu ielā pie Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes patruļauto piestāja kāds motociklists, kurš pastāstīja, ka pirms brīža netālu esošajā Degvielas uzpildes stacijā "Virši" notikusi zādzība - kāds vīrietis nozadzis alkoholu un aizbēdzis.
Motociklists stāstīja, ka vaininieku mēģinājis atrast pats saviem spēkiem un pat pamanījis uz ielas, taču neesot varējis piezvanīt policijai, jo esot izlādējies mobilais tālrunis.

Motociklists stāstīja, ka vaininieku mēģinājis atrast pats saviem spēkiem un pat pamanījis uz ielas, taču neesot varējis piezvanīt policijai, jo esot izlādējies mobilais tālrunis.

Izpalīdzīgais aculiecinieks pastāstīja, kādas bijušas zagļa pazīmes un norādīja virzienu, kādā zaglis devies. Ņemot vērā, ka policisti tieši tajā brīdī tikko bija braukuši garām iedzīvotāja norādītajai vietai, bet nevienu aprakstam atbilstošu personu nebija pamanījuši, bija skaidrs, ka zaglis visdrīzāk iegājis kādā netālu esošā veikalā vai spēļu zālē.

Nedaudz vēlāk kārtības sargi, apsekojot spēļu zāli "Fēnikss" pamanīja iespējamo vaininieku un nogādāja viņu degvielas uzpildes stacijā atpazīšanai. Kad pārdevēja zagli bija atpazinusi, 21 gadu vecais vīrietis vēl mēģināja pārdevējai lūgt, lai viņa dod iespēju samaksāt par nozagtajām precēm, taču kundze bija nelokāma. Noskaidrots arī tas, ka degvielas uzpildes stacijā jau bija viesojušies Valsts policijas darbinieki, kuri bija pieņēmuši iesniegumu par zādzību.

Vaininieks nogādāts Valsts policijā, kur par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:01

Jaunākās diskusijas