"Rimi" bērnu maratonā piedzīvots aizkustinošs brīdis

Portāls nra.lv 14.maijs 2017, 11:20
 
Aiga Šķipore/ facebook
Kāda māmiņa sociālajā medijā facebook ir publicējusi aizkustinošu stāstu par to, kā pavisam sveša, bet labsirdīga meitene, palīdzēja viņas meitai pārvarēt bailes un noskriet 600 metru distanci.

Sieviete vārdā Aiga Šķipore raksta:

''Ļoti priecātos, ja mana pateicība nonāktu līdz īstajai ģimenei!
Šodiena bija pilna ar notikumien, tāpēc sākām jau agri no rīta ar Rimi bērnu maratonu. Sanāca steiga pie starta, tādēļ Lība satraucās, apjuka. Stāvu aiz barjeras, skatos uz savu bēdu čupiņu starta zonā un redzu, ka viņa negrib vairs skriet! Bet tik ļoti gaidīja šo dienu!!!

Taču tad startā blakus viena sveša meitenīte paņēma Lību pie rokas un teica, lai nebaidās. Viņas noskrēja visus 600metrus roku rokā. Meitene bija lielāka par manu meitu, taču skrēja tā, lai Lība tiek līdzi, lai gan viņa pati varētu arī ātrāk tikt līdz finišam.

Sagaidot meitenes finišā, uzzināju, ka viņu sauc Samanta. Viņa ir krievu tautības, bet ar Lību runāja latviski, vecums, manuprāt, varētu būt ~10gadi, tumšiem matiem, melnā sporta tērpā ar spīgulīšiem.

Ja nu gadījumā mans stāsts aizies līdz Samantas ģimenei, tad es saku Jums, Samantas vecāki, PALDIES! Par to, ka esat izaudzinājuši labsirdīgu, nesavtīgu un līdzjūtīgu meitu. Un, jā - gribu, lai zināt, ka šāda Samantas rīcība "izglāba" mums ne tikai rītu, bet visu šo saulaino dienu!''

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faiga.skipore%2Fposts%2F10210954494433271&width=500" width="500" height="722" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas