Cilvēki pikti: Latvijas lauku ceļi - īsta bēdu ieleja

Portāls nra.lv 13.aprīlis 2018, 18:55
 
Dāvis Untāls
Soctīklos daudzi jau daudzi iedzīvotāji neslēpj savu sašutumu - lauku ceļi šobrīd pārvērtušies par dubļu kalnu, un lai tos izbrauktu, jāapbruņojas ar milzu pacietību.

Piemēram, Nata Kaktiņa Vitkovska facebook ievietojusi bildes, kur redzams ceļš: Nereta-Gricgale-Ērberğe.


"Par šo es maksāju nodokli. Ja to nedarīšu, valsts mani sodīs, nedrīkstēšu piedalīties satiksmē. Pirms diviem gadiem Satiksmes ministrija, apsekojot šo V932 autoceļu, atzinusi to par apmierinošu, piebilstot,ka valstij tā jau daudz ceļu jāuztur, šis ir gana labs. Es valstij,uz prasību maksāt nodokļus,nevaru atbildēt, ka braucot pa šādiem ceļiem man tā jau ir daudz izdevumu, remontējot mašīnu un naudas nodokļiem man nav. Nekādi argumenti neatbrīvo no pienākuma.


Ko ar to visu gribēju teikt? Neko. Vienkārši dusmas, bezcerība un izmisums... Kamēr resnie onkuļi vēderus kasīdami un acis bolīdami tev skaidro, ka viss jau nav tik ļauni. Slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās," raksta Nata.

Nata Kaktiņa Vitkovska

Astrīda Ivanova raksta: "Pa dubļiem autobusiņš laužas, šis mazais sapņu autobuss... Ceļś Pazlauka-Tilża. Tā katru rītu bērni bauda pavasari ceļā uz skolu."

Astrïda Ivanova

Виктория Мелехова

Dāvis Untāls

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas