VIDEO: Spēcīga krusa otrdien pārsteigusi šoferus Valmieras pusē

tautaruna.lv, Lelde Veinberga, LETA 16.maijs 2018, 19:19
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Jau iepriekš ziņots, ka otrdienas pēcpusdienā un vakarā Latvijā izauga daži negaisa mākoņi, galvenokārt Vidzemē reģistrēti vairāki simti zibens spērienu.

Saskaņā ar aculiecinieku ziņoto vietām Valmieras un Limbažu pusē negaiss atnesa ne tikai īslaicīgu stipru lietu, bet arī pamatīgu krusu, tās lielāko graudu diametrs sasniedza divus centimetrus, vēsta LETA.

Sociālajos tīklos kāds autovadītājs publicējis video, kurā redzama spēcīga krusa, kas pārsteigusi ceļā pirms Valmieras, braucot no Rubenes puses.

Ceturtdien Latvijā palielināsies mākoņu daudzums, gaidāms arī lietus un pērkona negaiss. Sausākais un saulainākais laiks saglabāsies Kurzemē, prognozē sinoptiķi.

Naktī mākoņu būs maz, dažviet veidosies migla, gaidāms lēns vējš un bezvējš. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +6..+13 grādiem.

No rīta un priekšpusdienā Latgalē un Sēlijā, sākot no dienvidiem, gaidāms lietus, iespējams pērkona negaiss. Pēcpusdienā un vakarā jau daudzviet valstī īslaicīgi līs un dārdēs pērkons. Negaiss dažviet atnesīs stipras lietusgāzes, vēja brāzmas un krusu, lielākais risks gaidāms Latgalē.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +19..+25 grādi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas