Atklājas jauni fakti par baiso avāriju Ventspilī; aculiecinieki apraksta šausminošu skatu

Portāls nra.lv 13.marts 2018, 11:48
 
Aivars Ķesteris, F64 Photo Agency
Brīvdienās Ventspilī, Ganību ielā, nesen tiesības ieguvis jaunietis izraisīja smagu ceļa satiksmes negadījumu.

Ātrums un pieredzes trūkums - rezultātā ar ļoti smagām traumām slimnīcā nogādāta jauniete, avarējušās automašīnas pasažiere, un bojātas ielai blakus esošā pagalmā stāvošās automašīnas.

Zināms, ka kāda nama pagalmā stāvošās automašīnās ietriekusies no ceļa noskrējusi automašīna, bet tai pie stūres - 19 gadus vecs puisis, viņam blakus - tikpat veca meitene, vēstīja raidījums "Degpunktā".

“Vīrs bija nogājis lejā, kad tas notika, viņš saka, ka neizskatījās, ka viņš būtu dzēris. Viņš pats šokā bija,” stāsta mājas iedzīvotāja.

Vismaz tik daudz prāta puisim pieticis, nepamest savu automašīnā iespiesto meiteni. Šausminošo skatu pa logiem redzējuši teju visi, kam skats paveras uz ielas pusi.

"Briesmīgi, viņu mašīnu vispār sazāģēja, jo meiteni nevarēja izvilkt, nu, un šo mašīnu sasita, un manas kaimiņienes auto," atklāj cita aculieciniece Larisa.

Meitene neesot reaģējusi, tāpēc visu mašīnu sazāģēja. “Viņa bija pie samaņas, bet tādā šokā, ka runāt vispār nevarēja. Viņai uzlika to lietu, izvilka viņu ārā, uzlika uz nestuvēm un viss. Pati viņa iet nevarēja, nevarēja viņu izvilkt,” turpina Larisa.

Šobrīd zināms, ka meitene nogādāta slimnīcā, kur viņai diagnosticēti krūšu kurvja un vēdera dobuma sasitumi. Stacionārā nonācis arī auto šoferis, kurš guvis vaļēju, asiņojošu brūci galvā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas