Nežēlīga slepkavība Mālpilī: Atklāti jauni fakti

Portāls nra.lv 13.decembris 2017, 9:31
 
Ekrānšāviņš no video
Mālpilī nežēlīgi tika nogalināts jauns vīrietis - viņš tika nodurts savu kolēģu acu priekšā netālu no nesen iegūtās darbavietas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pie kokapstrādes uzņēmuma vārtiem cilvēki noliek svecītes un ziedus, tādejādi pieminot jaunu vīrieti, kurš te zaudēja savu dzīvību. Tiek ziņots, ka upuris tikai nesen bija sācis strādāt savā jaunajā darbavietā.

Ekrānšāviņš no video

Kā parasti, vīrietis piektdienas rītā devās uz darbu, bet pie kokapstrādes uzņēmuma vārtiem viņu jau pacietīgi gaidījis vīrieša paziņa, ar kuru pagātnē, nogalināto iespējams, saistījuši krimināli darījumi. Atriebības dēļ par kādu senu konfliktu, paziņa jauno vīrieti sadūris kaklā un tad vēl vairākas reizes sitis ar nazi.

"Pēc notikušā uzbrucējs metās bēgt, bet cietušais pats vēl saviem spēkiem mēģinājis tikt līdz darbam. Diemžēl spēki izsīka tikai dažus soļus aiz vārtiem, kur pēcāk atrasts viņa noasiņojušais līķis," teikts sižetā.

Raidījums lēš, ka upuris nesen tika atbrīvots no apcietinajuma, taču velējies sākt jaunu dzīvi bez noziegumiem un narkotikām. Viņš esot atradis jaunus draugus, iekārtojies jaunā darbavietā un sācis pavisam citu dzīvi. Taču pagātnes rēgi viņu sasniedza.

Slepkava bija nolēmis aizbēgt uz ārzemēm, taču pirms tam atgriezās Mālpilī, lai paņemtu savas mantas. Pēc vairāku dienu slēpšanās mežā vīrietis svētdien, 10. decembrī, no tā iznāca, lai dotos uz Rīgu, taču tur viņu arestēja policisti, kuri apkārtnē bija izvērsuši plašu slepkavas meklēšanas operāciju.

Jaunā vīrieša kolēģi ir šokā par notikušo un apgalvo, ka viņš ir bijis ļoti labs darbinieks un nebūt nebija pelnījis šādu likteni.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas