Pierīgā pazudusi pensionāre, kura praktiski neredz

Portāls nra.lv 20.oktobris 2017, 11:18
 
VP
85 gadus vecā pensionāre Antoņina Zabrocka pazuda 2017. gada 19. oktobrī Rīgā, Valdlaučos. Ir zināms, ka ap plkst. 11:00 viņa izgāja no mājām pastaigāties pagalmā un līdz šim nav atgriezusies, ziņo bezvests.lv

Pazudušās radinieki un Bezvests.lv brīvprātīgie apzvanīja visas slimnīcas un patversmes, kur teorētiski pensionāre varētu atrasties, bet bez rezultātiem: nevienā no Rīgas slimnīcām sievietes nav. Arī vēl dziļā naktī Bezvests.lv kinologu grupa - 5 cilvēki ar četriem suņiem meklēja Valdlaučos pazudušo Antoņinu. Meklēšanā piedalījās arī pazudušās sievietes meita un znots.

Pēc tuvinieku teiktā, Antoņinai ir ļoti vāja redze, brilles sieviete nenēsā un praktiski neredz, tāpēc tālu no mājām nekad neiet. Varētu izpausties vecuma problēmas ar atmiņu un skleroze.

PAZĪMES: Augums 160 cm, normālās miesas būves, īsiem sirmiem matiem. Bija ģērbusies tumši violetā virsjakā, tumšās biksēs, kājās tumši zābaki un galvā - gaiša cepure.

Ja jums ir kāda informācija par attēlā redzamās sievietes atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai BEZVESTS.LV pa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas