Rīgā nežēlīgi izrēķinās ar jaunieti

Portāls nra.lv 28.jūlijs 2017, 13:50
 
Rīgas Pašvaldības policija
27.jūlijā neilgi pirms pulksten 23.00 pēc palīdzības Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes dežūrdaļā vērsās kāds nesen pilngadību sasniedzis puisis. Jaunietis skaidroja, ka pie viņa ieradies bijušās draudzenes jaunais draugs ar diviem nezināmiem vīriešiem. Nelūgtais viesis iepriekš zvanījis un aicinājis divatā satikties, piebilstot, ka viņam nav nodoma fiziski izrēķināties. Taču uz tikšanos ieradies ar diviem treniņtērpos ģērbtiem draugiem un sācis vicināt dūres.

Cietušajam piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, taču viņš no šādas iespējas atteicās. Puiša stāstīto apstiprinājis viņa nepilngadīgais draugs, kurš kļuvis par notikušā aculiecinieku.

Policisti nekavējoties devās apsekot norādīto teritoriju, lai atrastu vainīgās personas. Pie kāda nama Dzilnas ielā pamanīti trīs aprakstam atbilstoši vīrieši - 19, 21 un 23 gadus veci. Pārbaudot personu datus, konstatēts, ka vecākais viens no viņiem ir izsludināts meklēšanā.

Ņemot vērā, ka cietušais par nodarītajiem miesas bojājumiem vēlējās rakstīt iesniegumu Valsts policijai, visas personas aizturētas un nogādātas Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas