Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Meklēšanā izsludināts vairākas dienas pazudis 12 gadus vecs zēns

© VP

Valsts policija (VP) meklē 12 gadus vecu Jāni Puku, kurš 22.jūlijā laikā no plkst.6 līdz 14 izgājis no savas dzīvesvietas Bauskas novada Ceraukstes pagastā un nav atgriezies, informē VP Zemgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Diāna Briede.

Zēns pazušanas dienā bija ģērbies tumšas krāsas īsos šortos ar baltām svītrām sānos, pelēkā kreklā ar baltiem zīmējumiem priekšpusē, puikam galvā bija zila žokejcepure, kurai priekšpusē baltas krāsas emblēma, kājās melnas kedas ar baltu, gumijotu purngalu. Pazudušais ir apmēram 160 centimetru garš, vidējas miesas būves, tumši brūniem, īsi apgrieztiem matiem, tumši brūnām acīm.

Pēdējo reizi zēns redzēts 22.jūlijā ap plkst.23 degvielas uzpildes stacijā "Circle K Latvia" Zaļajā ielā Bauskā.

Par dēla prombūtni policiju vakar informēja zēna māte, policija nekavējoties sāka meklēšanas pasākumus, taču pagaidām tie nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību.

Personas, kuras redzējušas Jāni Puku vai var sniegt jebkādu citu informāciju par pazušanu, aicinātas informēt VP pa tālruni 29910520, 110, 63902100 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē personīgi.