Bērnu rotaļu laukumā Imantā zēns sarīko traci; iesaistās policija

Portāls nra.lv 21.jūlijs 2017, 19:21
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
20.jūlijā neilgi pēc pulksten 16.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par konfliktu vienā no Imantas bērnu rotaļu laukumiem. Apstākļu noskaidrošanai nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Ierodoties norādītajā adresē, pie kāda daudzdzīvokļu nama sastapta kompānija. Viens no vīriešiem paskaidroja, ka netālu esošajā bērnu laukumiņā izcēlies konflikts starp kādu nepazīstamu sievieti un vīrieti. Abiem pa vidu bijis bērns, kurš kliedzis un bēdzis no abām personām. Situācija likusies savāda, tāpēc aculiecinieki nolēmuši ziņot policijai.

Policisti blakus esošajā daudzdzīvokļu namā sastapa notikumā iesaistīto sievieti, kura paskaidroja, ka noticis pārpratums. Vīrietis ir 11 gadus vecā zēns tēvs. Abi aizveduši dēlu uz rotaļu laukumu, taču viņš iespītējies, jo māte atteikusies viņu augstu šūpot.

Drīz vien izcēlies pamatīgs tracis. Nekas neliecināja, ka vecāki būtu alkohola reibumā, arī zēnam nekas nekaitēja. Policistu palīdzība notikuma vietā nebija nepieciešama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas