Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Bunkus birojs izsludina 10 000 eiro atlīdzību par slepkavības atklāšanai noderīgām ziņām

© f64

Noslepkavotā maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus advokātu birojs ir izsludinājis 10 000 eiro atlīdzību par vērtīgu informāciju, kas palīdzētu atklātu Bunkus slepkavību.

Atlīdzība izsludināta ar cerību, ka tā palīdzēs uzturēt izmeklēšanas intensitāti un atrast nozīmīgus faktus, kas apstiprinātu vienas vai otras versijas pareizību. Viņa piebilda, ka birojs ir piesaistījis speciālistus šīs informācijas saņemšanai un apstrādei un plāno sadarboties ar Valsts policiju. Birojs arī nodrošināšot pilnīgu informācijas konfidencialitāti.

Atlīdzības izmaksai nebūs termiņa ierobežojuma un tā tiks izmaksāta personai vai personu grupai, kuras sniegtā informācija dos nozīmīgu vai izšķirošu pavedienu, lai atklātu noziegumu un notvertu vainīgos.

Birojs aicina personas, kuru rīcībā varētu būt vērtīga informācija, sazināties pa tālruni +371 200 93 332 vai e-pastu "palidzi@protonmail.com".

Kā jau ziņots, tad Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību.