VIDEO: Jūrkalnes Lāčplēsis apķēpā māju-kuģi un met logos pudeli

Portāls nra.lv 19.marts 2018, 12:44
 
publicitātes
Nebaidoties no atbildības par huligānismu, personas, kuras sevi dēvē par "taisnības cīnītājiem", metušās cīņā ar bezkaunīgo piekrastes zonas izmantošanu un demonstratīvi apķēpājušas skandalozo "māju-kuģi".

Aizkadrā skanot "Saule, Pērkons, Daugava", "taisnības cīnītāji" nofilmējuši video, kurā redzami ķēpājumi uz miljonāram Argodam Lūsiņam piederošās "mājas-kuģa" Pāvilostas novada Ulmales stāvkrastā.

Uz mājas fasādes ar lieliem sarkaniem burtiem ir uzkrāsots uzraksts "Spīdola". Pats ķēpāšanas process gan video materiālā nav piefiksēts, taču tajā ir redzams, kā vīrietis ar piesegtu seju, kurš sevi dēvē par Jūrkalnes Lāčplēsi, pret "māju-kuģi" sasit šampanieša pudeli. "Ja jau māja ir kuģis, tad Lāčplēsis viņu nokristīja par "Spīdolu" un kārtīgi iesvētīja," video nofilmēto komentē tā autori.

facebook

Kā ziņo aģentūra LETA, tad policijā nav saņemts īpašnieka iesniegums saistībā ķēpājumiem uz "mājas-kuģa", līdz ar to pašlaik Valsts policija (VP) nekādas darbības neveic, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga. Arī Pāvilostas pašvaldības policijā īpašnieks saistībā ar notikušo līdz šim nav vērsies.

Pašvaldībai Lūsiņš solījis "māju-kuģi" aizvākt līdz šī gada 1.jūlijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas