Ķengaragā atrod "melno punktu"; īpaši jāuzmanās bērniem

Portāls nra.lv 13.decembris 2017, 13:17
 
F64
Rīgā, Prūšu un Malnavas ielas krustojumā, ir gājēju pāreja, ko droši var saukt par Ķengaraga "melno punktu", jo uz šīs pārejas automašīnas notriekušas ne vienu vien bērnu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Raidījumā kā piemērs minēts kāds konkrētas negadījums, kurā tika iesaistīta mazā Arīna.

Lai arī meita ir dzīva un traumas nav smagas, ar notikušo ir jātiek skaidrībā, jo liecības atšķiras, - saka Tatjana, mazās Arīnas mamma.

Meitene, ejot uz nodarbībām, ceturtdien, 7. decembrī, ap plkst. 15 pakļuva zem kādas sievietes stūrētas automašīnas riteņiem. Autovadītāja paskaidrojusi policijai, ka meitene uz gājēju pārejas sadursmes brīdī nemaz nav bijusi.
Cietusī meitene pastāstīja, ka viena zila automašīna brauca un nedaudz piebremzēja, bet, kad viņa sāka iet, auto viņu notrieca.

Šis ir laimīgs gadījums, tikai ne māte, ne meita nesaprot, kāpēc autovadītāja nespieda bremzes līdz galam, kā šoferiem to liek darīt instinkts ekstrēmās situācijās. Tagad bērnam priekšā fiziska, bet galvenais morāla atlabšana.

Tatjana piebilst, ka šis nav normāls krustojums, te regulāri tiek notriekti bērni un būtu jāmeklē kāds risinājums pirms nav noticis ļaunākais. Citās bīstamās vietās un krustojumos, ko regulāri šķērso bērni, problēmas sen atrisinātas, kā piemēram pie Rīgas 72. vidusskolas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas