IECERE: Samaksājot 100 eiro, ikviens varētu kļūt par "Sēnītes" atdzimšanas dalībnieku

Portāls nra.lv 28.jūlijs 2017, 19:03
 
SIA Liepkalni, maiznīca
SIA "Liepkalni" maiznīca facebook nolēmusi veikt aptauju - Vai tu būtu ieinteresēts iesaistīties Latvijas padomju laika pērles - restorāna kompleksa "Sēnīte" augšāmcelšanā?

"Nu kurš gan nav dzirdējis par savulaik tik slaveno un prestižo restorānu "Sēnīte", Vidzemes šosejas malā! Braucot tam garām šodien, pārņem tādas nedaudz skumjas, nostaļģiskas, jaunības un bērnības atmiņas... "Sēnītes" atdzimšanu gaida daudzi.

Tieši šobrīd no īpašnieku un nekustamo īpašumu grupas puses ir piedāvājums "Sēnīti" iegādāties un atjaunot tās spozmi. Maiznīcas "Liepkalni" radītāja Dagņa Čākura galvā virmo ideja par publiskas akciju sabiedrības A/S dibināšanu, kur ikviens varētu iegādāties akciju/as (1 akcija - 100 EUR vērtībā), tādējādi kļūstot par "Sēnītes" atdzimšanas dalībnieku, vienu no saimniekiem.

Tādēļ lūdzam tevi piedalīties APTAUJĀ!
* Spied LIKE šai ziņai, ja arī tu vēlētos restorāna "Sēnīte" atdzimšanu;
* Spied LOVE (mīlu) šai ziņai, ja TU PATS BŪTU IEINTERESĒTS PIEDALĪTIES "Sēnītes" augšāmcelšanas pasākumā, iegādājoties kaut vienu akciju (100 EUR vērtībā), tādējādi kļūstot par "Sēnītes" vienu no saimniekiem!

Dalies ar šo ziņu un uzrunā draugus - mēs esam ieinteresēti dzirdēt ikviena no jums viedokli!!!" lasāms ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas