Kas notika ar latvieti, kura Īrijā lūgusi tautiešu palīdzību?

Portāls nra.lv 27.maijs 2017, 12:13
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Atis Ieviņš/ F64 Photo Agency
Piektdien sociālā tīkla facebook lapā "Palīdzēsim viens otram" tika lūgts palīdzēt kādai nelaimē nonākušai latvietei Īrijā. Jaunākā informācija liecina, ka par spīti pūlēm, meitene, iespējams, atteikusies no līdzcilvēku palīdzības.

Vakar "Palīdzēsim viens otram" lapā tika publicēta informācija, ka kāda Īrijā dzīvojoša latviete nedēļu bijusi slimnīcā. Pēc iznākšanas no slimnīcas meitene palikusi bez mantām, telefona un dzīves vieta. Viņai ļoti nepieciešama dzīves vieta līdz brīdim, kamēr izdosies meiteni nogādāt atpakaļ Latvijā.

Vēlā piektdienas naktī palīdzības meklētāji sociālajā tīklā facebook informē, ka tika veltīta visa diena, lai cietušo meiteni nogādātu atpakaļ mājās. "Tika zvanīts dažādam instancēm, kā arī meklēti labākie varianti.Bet diemžēl meitene ir "ar galiem", neatbrauca ar solīto transportu.Žēl, jo Īrijas meitenes tik ļoti centās palīdzēt, un visi palikām ar gariem deguniem.

Edijs Pipars, kurš publicēja informāciju par palīdzību uzsver, ka ir ļoti lepns par mūsu tautiešiem Īrijā, kuri nekavējoties bija gatavi palīdzēt meitenei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas