APSVEICAM: Apprecējies šova "Dejo ar zvaigzni" dejotājs ratiņkrēslā

Portāls nra.lv 23.maijs 2017, 20:41
 
Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency
Mārtiņš Oliņš pirms vairāk nekā diviem gadiem saņēma "Latvijas lepnuma" balvu, bet popularitāti vīrietis guva piedaloties šovā "Dejo ar zvaigzni". Savukārt pavisam nesen viņš kļuva par vīru savai mīļotajai sievietes Rūtai Olšteinai, vēsta portāls "kas jauns".

Tiek vēstīts, ka abi divi esot kopā mācījušies Ādažu vidusskolā, tomēr tā kā Rūta ir deviņus gadus jaunāka par Mārtiņu, tad skolā abi viens otru neievēroja. Mārtiņš stāsta, ka abi sapazinušies skolas salidojumā: ''Vairāk sapazināmies jeb sadejojāmies vidusskolas salidojumā pirms gada. Tā arī sākām sazināties, satikties...''

Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Portāls "kas jauns" vēsta, ka Mārtiņš rudenī esot sapratis, ka savu atlikušo mūžu vēlas pavadīt ar Rūtu. Tieši tad viņš arī iegādājās saderināšanās gredzenu. ''Apjautu, ka Rūtā ir viss, ko biju iedomājies, kam jābūt ideālā sievietē, dzīves draudzenē... Kādu nedēļu, divas saderināšanās gredzenu nēsāju kabatā, gaidot īsto brīdi, lai pasniegtu,'' atminas Mārtiņš.

''Sēdējām pie ugunskura, kas negribēja degt. To aizdedzināt mums izdevās kopā ar Rūtu. Un tas mirklis šķita kā radīts tam, lai pateiktu, ka kopā mums viss sanāk labāk un ka vēlos, lai tā būtu uz mūžu,'' stāsta Mārtiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas