Ģimene piedzīvo uzbrukumu Kuldīgā; cieš arī puisis ratiņkrēslā

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 25.jūnijs 2018, 7:05
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
"Pagājušajā nedēļas nogalē nācās sastapties ar, šķiet, nekrietnāko rīcību savā mūžā, vēlos jums par to pastāstīt," 22. jūnijā sociālajā tīklā Facebook Krists pastāsta par uzbrukumu Kuldīgā, kur
Bez nekādām vārdu apmaiņām tika izteikta frāze "Ko smaidi?"

Sestdien, 16. jūnijā, puisis ar draugiem pavadīja vakaru skeitparkā, kur arī bija atnākusi puiša māte, viņas draudzene un Krista brālis. Kā raksta puisis, vakara bija jauks līdz brīdim, kad viņu kompānijai garām devās kāds jauniešu bariņš.

"Bez nekādām vārdu apmaiņām tika izteikta frāze "Ko smaidi?" un tad tika izdarīts sitiens Arnoldam. Tajā brīdī izveidojās cilvēku burzma ap Arnoldu - kāds devās aizstāvēt savu pusi, kāds izšķirt, bet tā rezultātā burzma virzījās uz mana brāļa pusi, uzstūmās brālim virsū un tā viņš izgāzās no ratiem. Mans brālis ir 1. grupas invalīds, kurš visu savu mūžu ir pavadījis ratiņkrēslā. Es devos klāt pie viena no puišiem, kuru es pazinu, lai noskaidrotu, vai viņam tas liekas normāli, ka viņa kompānijai atnākot sākas uzbrukums, kura rezultātā ir jācieš arī manam brālim, kas nekādīgi nevar sevi aizstāvēt," raksta Krists.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Pēc pāris sekundēm pie uzbrucēja vērstās arī puiša māte, kura saņēma sitienu pa seju un vēlāk arī pa roku, kura vēlāk bija nobrāzta un sapampsi. "Tad nu klupu virsū šim VĪRAM, kas iesita manai mammai, tad sekoja sitiens man pa pakausi ar metāla steku, pēc neilga laika sekoja vēl viens sitiens ar steku, to veiksmīgi izdevās atvairīt ar roku. Šos sitienus ar steku izdarīja cits, bet arī pazīstams cilvēks. Biju ielenkts starp uzbrucējiem, uzskrēju augšā uz rampas, uzbrucēji nedaudz paklīda, bet palikušie tāpat vēlējās mani noķert, kādu gabaliņu uz bērnu laukumiņa pusi pabēgu, tad devos atpakaļ uz skeitparku, lai pārliecinātos, vai manai ģimenei viss ir kārtībā. Kautiņi, šķiet, bija beigušies," raksta puisis.

Draugi apsolīja parūpēties par cietušo Krista ģimeni, bet puisis sūtīja uz slimnīcu, jo viņam asiņoja galva. Cietušais raksta, ka gandrīz katrs no šiem puišiem bija ar kādu ieroci - kādam steks, kādam stikla pudeles, kādam nazis, kādam pistole.

Krists ierakstu papildinājis ar fotogrāfijām ar ģimenes iegūtajiem miesas bojājumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas