Latvietis Īrijā nozog elektriskās zobu birstes un skuvekļus 4300 eiro apmērā

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 23.jūnijs 2018, 23:20
 
pixabay.com
Bezpajumtniekam, kurš, neskatoties uz to, ka vairākkārt tika arestēts, atkārtoti zaga elektriskās zobu sukas no aptiekām, tika piespriests 18 mēnešu cietumsods, ziņo portāls "Baltic-Ireland.ie".

Pagājušajā gadā 32 gadus vecais Latvijas valstspiederīgais Mareks astoņas reizes ieradās "Boots" aptiekā Dublinā, lai nozagtu elektriskās zobubirstes un skuvekļus kopumā par 4323 eiro.

Vīrietim ir 56 iepriekšējas sodāmības, ieskaitot zādzības, noziedzīgus nodarījumus un ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus

Neviena no zobu sukām nav atgūta, ziņo portāls. Tomēr pēc vienas zādzības garda aizturēja viņu pie aptiekas un atrada pie viņa zagtus "Gillette" skuvekļus 400 eiro vērtībā. Pirmdien Dublinas apgabaltiesa uzklausīja, ka apsūdzētais bija pamanījis, ka aptiekas apsargs sāk darbu plkst.11:00, tāpēc visas zādzības paveica no plkst. 8:30 līdz 9:00. Treinovskis tika atzīts par vainīgu četrās zādzībās, kas notika no 2017. gada 20. februāra līdz 25. septembrim. Tika ņemti vērā vēl četri zādzību gadījumi.

Vīrietim ir 56 iepriekšējas sodāmības, ieskaitot zādzības, noziedzīgus nodarījumus un ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus. Treinovska advokāte norādīja tiesai, ka viņas klients zaga preces, lai “barotu” savu heroīna atkarību.

Tiesa atzina, ka apsūdzētajam bija labs darbs un labas attiecības, bet viņa atkarība no heroīna “ir padarījusi visu to par pagātnes daļu”. Lai arī vīrietis apgalvo, ka šobrīd ir “tīrs” no narkotikām, nav pierādījumu, kas to apliecina, atzina tiesa. Vīrietis tika notiesāts uz 18 mēnešiem cietumā, sodu piemērojot ar atpakaļejošu datumu 2017. gada 11. novembri.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas