Latvijā jauna avāriju vieta? Pie Jaunolaines auto stūrēšana kļuvusi bīstama

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 19.jūnijs 2018, 11:13
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Braucot pa Rīgas apvedceļu, pie Jelgavas šosejas viadukta ir izveidota neoficiāla peldvieta, un tiešī šī iemesla dēļ ceļš ir kļuvis par potenciālo avāriju vietu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vietā, kur ātrums ir 90 kilometri stundā, nereti mašīnas bremzē un pat apstājas pilnībā, lai iegrieztos ceļmalas stāvvietā, kas nekādi nav apzīmēta.

Pie Jaunolaines karjera dienās, kad spīd saule, satiksmes haoss ir neizbēgams. Vieni brauc uz peldvietu, citi brauc prom. Vēl daži samazina ātrumu, lai paskatītos, kā citi izklaidējas. Tieši šajā vietā svētdien notika smags negadījums.

Pēkšņajā putekļu mākonī tika pamanītas vairākas automašīnas, un atskanējis blīkšķis. Atpūtnieki nekavējoties steidzās palīgā negadījumā iesaistītajiem. Kā vēlāk izrādījās, kopumā tika iesaistītas trīs vieglie spēkrati - ”Honda”, ”Audi” un ”Volkswagen”. Viens no tiem bija stipri deformēts.

Pēc dažām minūtēm negadījumā vietā piebrauca likumsargi, divas ugunsdzēsēju ekipāžas un mediķi. Cietusī atbrīvota no dzelžiem un aizvesta uz slimnīcu. Pēc sākotnējās apskates viņai konstatētas vairākās traumas, tostarp kāju lūzums.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas