Reibumā sastrādātu mulķību dēļ kādam vīrietim draud cietumsods

Līga Nestere 15.jūnijs 2018, 23:12
 
Valsts policija
Aizvakar, 13. jūnijā, ap pulksten 17.00 Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirknī tika saņemts izsaukums uz privātmāju rajonu Zemgales priekšpilsētā, kur vīrietis vairākām automašīnām nolauzis ārējos atpakaļskata spoguļus.

Likumsargi noskaidroja, ka kāds vīrietis gājis pa ielu un pēkšņi, nezināmu iemeslu dēļ, četrām automašīnām ar kāju sitis pa ārējiem atpakaļskata spoguļiem, tādējādi tos nolaužot. To pamanījis arī kāds cietušā transportlīdzekļa īpašnieks, kurš centies iespējamo vainīgo aizturēt, taču neveiksmīgi, jo ļaundaris paspējis aizbēgt. Nekavējoties tika izsaukti policisti, kuri uzsāka aizdomās turētās personas meklēšanu, informē Valsts policija.

Neilgi pēc notikušā likumsargi netālu no notikuma vietas aizturēja 1998. gadā dzimušo iespējamo vainīgo, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradies alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas - par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā, un šodien, 15. jūnijā, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas