Bunkus māte smagi pārdzīvo zaudējumu: Lai katrai mammai būtu tāds dēls

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 8.jūnijs 2018, 9:30
 
Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency
Daudzus šokēja advokāta un maksātnespējas administratora Mārtiņas Bunkus slepkavība. Kā vēsta Valsts policija, noziegums bija rūpīgi izplānots, sākot ar advokāta ikdienas gaitu novērošanu līdz nozieguma pēdu slēpšanu, sadedzinot automašīnu, kurā pārvietojās slepkavas. Draugi, klienti un darba kolēģi dalās pārdomās par Bunkus gan sociālajos tīklos, gan medijos. Smagāk zaudējumu pārdzīvo advokāta māte Dace.

Iepriekš jau publicējam Daces Bunkus atklāto vēstuli medijiem, kurā viņa pateicas līdzcilvēkiem un Latvijas sabiedrībai par atbalstu grūtajā brīdī. "Vēlos teikt milzīgu paldies Latvijas policistiem un citiem iekšlietu struktūru darbiniekiem, kas šajās dienās netaupa nekādus spēkus, lai notvertu Mārtiņa slepkavas un atklātu nozieguma pasūtītājus. Ne mirkli nešaubos, ka noziegumu izdosies atklāt un nav svarīgi vai tas notiks rīt, pēc nedēļas vai gada. Ja kāds ir pamanījis ko neierastu slepkavības rītā, lūdzu nekavēties un sazināties ar policiju - pat it kā nenozīmīgas detaļas var izrādīties kritiski svarīgas izmeklēšanā," atklātajā vēstulē pauda advokāta māte.

"Viņš ļoti rūpējās par mani"

Žurnāla "Kas Jauns" žurnālistes Inta Mengiša un Ligita Eglīte telefonsarunā ar Daci Bunkus noskaidroja, ka šis brīdis ģimenē ir ļoti smags. Māte smagi pārdzīvo sava dēla zaudējumu. Vēl pirmdien abi sazvanījās, bet trešdien, 30. maijā, viņa uzzināja, ka dēls ir nošauts.

"Mārtiņš bija tāds dēls... Lai katrai mammai tāds būtu. Viņš ļoti rūpējās par mani," ar asarām acīs žurnālistēm teica advokāta māte.

Kā iepriekš vēstīts, vainīgie nav noskaidroti un policija turpina izmeklēšanu. Valsts policija maksātnespējas administratora slepkavības izmeklēšanā no iedzīvotājiem saņēmusi automašīnu video reģistratoru ierakstus un cita veida informāciju. Policija gan nemin, cik daudz iedzīvotāji atsaukušies policijas lūgumam sniegt informāciju, taču likumsargi pateicas par izrādīto aktivitāti un joprojām aicina cilvēkus sniegt jebkāda veida informāciju, tostarp, par sadegušo automašīnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas