Bunkus bijusī draudzene: Domāju, ka viņš neko tādu negaidīja...

tautaruna.lv 5.jūnijs 2018, 15:04
 
F64
Teju nedēļu pēc Mārtiņa Bunkus slepkavības, viņa bijusī draudzene Kristīne Lepnāne atklājusi, ka liktenīgajā rītā viņam zvanījusi.
''Vienmēr par sevi pārliecināts, tādēļ - domāju, ka viņš neko tādu negaidīja...''

Bijusī LNT realiātes šova ''Pelnrušķīte'' dalībniece un LTV1 raidījuma ''Nākotnes parks'' rubrikas ''LITE Style jaunumi'' vadītāja žurnāla ''Privātā Dzīve'' žurnālistei Gitai Vīksnai pastāstījusi par noslepkavoto maksātnespējas administratoru.

Ekspremjera Viļa Krištopāna mazdēla Džema māte atklājusi, ka par spīti tam, ka abi pirms kāda laika izšķīrās, viņi līdz pat liktenīgajai dienai saglabāja draudzību.

''Mārtiņš bija cilvēks, uz kuru vienmēr varēja paļauties, kuram varēja uzticēties un kuru vienmēr bija prieks satikt. Viņš bija ļoti harismātisks cilvēks. Vienmēr par sevi pārliecināts, tādēļ - domāju, ka viņš neko tādu negaidīja,'' stāsta Lepnāne, kura neslēpj, ka notikušais viņai ir liels pārdzīvojums, par kuru runāt ir ļoti grūti.

''Liktenīgās trešdienas rītā man vajadzēja ar Mārtiņu sazināties. Es zvanīju, bet viņš vairs necēla telefona klausuli,'' atceras Bunkus bijusī mīļotā.

Lepnāne norāda, ka Bunkus bijis ļoti sirsnīgs cilvēks, kurš vienmēr atlicinājis laiku saviem tuviniekiem: ''Zinu, ka viņš vēlējās izveidot pats savu ģimeni. Taču vispirms viņš gribēja sakārtot savu dzīvi finansiāli tā, lai vēlāk varētu nodrošināt ģimeni. Žēl, ka karjeras dēļ viņa dzīve diemžēl apstājās. Tas sāp...''

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas