Aculieciniece pastāsta par redzēto kādā dzīvoklī Bolderājā

tautaruna.lv 23.maijs 2018, 7:07
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Pirmdien dramatiski notikumi risinājušies kādā dzīvoklī Bolderājā. Pēc aculiecinieces izsaukuma uz notikuma vietu steigušās vairākas policijas ekipāžas.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka šīs nedēļas sākumā likumsargi saņēmuši zvanu no kādas sievietes, kura caur logu izdzirdējusi bērnu raudas.

Garāmgājēja bija redzējusi, ka vienā no dzīvokļiem Bolderājā notiek vardarbīgs konflikts un uz to nekavējoties nosūtītas divas policijas ekipāžas.

Ierodoties notikuma vietā likumsargi iekļuvuši dzīvoklī, kur risinājies konflikts. Kā izrādījās, tad mājoklī sievietes draugs iespēris 12 gadus vecajam dēlam. Arī pati sieviete bija cietusi un to redzēja arī viņas divi bērni, kuriem ir trīs un viens gads. Ierodoties notikuma vietā, mediķi konstatēja, ka cietušajam zēnam nepieciešama medicīniska izmeklēšana, un viņš tika nogādāts slimnīcā.

Policistu klātbūtnē sieviete sapakojusi mantas, lai dotos prom no varmākas, norāda "Degpunktā." Tikmēr aculieciniece pastāstījusi, ko redzējusi. "Viņa burtiski lidoja pa šejieni. Es klauvējos pie loga, lai bērns, kaut logu atver. Būtu ielīdusi iekšā, bet viņš nelaida nevienu klāt. Viņš bērnu pacēla, tā no grīdas… Un nevienu nelaida klāt. Es jau skrēju ap māju."

Ziņa par notikušo nodota Bāriņtiesai, Pašvaldības policijas bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kā arī Valsts policijai, kas izvērtēs, kāds sods sagaida varmāku.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas